Cariere

JOBURI INTERNATIONALE

GERMANIA

VACUFLEX GmbH este o companie internațională și lider de piață în dezvoltarea și fabricarea furtunurilor de plastic. VACUFLEX GmbH este o filială a grupului german  Schauenburg Group care furnizează furtunuri de plastic pentru o gamă largă de industrii. Suntem cunoscuți pentru soluții specifice și produse personalizate în funcție de cerințele clienților.

Pentru fabrica noastră din Mörfelden-Walldorf (lângă Frankfurt/Main, Germania), care este în plin proces de creștere și dezvoltare, VACUFLEX GmbH caută personal pentru următoarele poziții:

Le oferim angajaților oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și de a-și pune în valoare ideile în cadrul unei echipe orientate către performanță. În echipă, angajații au posibilitatea de a lucra pentru o companie în dezvoltare, pentru un salariu corespunzător performanțelor și cu oportunitatea de creștere.

Dacă vă doriți o carieră în cadrul companiei VACULFEX Germany, vă putem ajuta cu aranjamentele necesare pentru cazare și în ceea ce privește procedurile cu autoritățile (de exemplu înregistrare, birou taxe).

IMPORTANT DE STIUT:

  • Cunoașterea limbii germane este un avantaj, dar nu este obligatorie.
  • In fabrica sunt deja angajati romani

 

Dacă v-am trezit interesul, așteptăm cu nerăbdare cererile voastre, care trebuie să includă salariul dorit și data de la care puteți începe. Vă rugăm să trimiteți cererea de angajare la adresa  bewerbung@vacuflex.de.

Veți găsi informații despre gestionarea datelor personale a aplicanților pe pagina cu protecția datelor personale.